Welcome to AvL Coaching   Click to listen highlighted text! Welcome to AvL Coaching
Welcome REALNAMESelecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.   Click to listen highlighted text! Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.
Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.

Wanneer heb je een gewichtsprobleem?
Gewichtsproblemen; of je nou te veel (obesitas) of te weinig (Anorexia Nervosa of Boulimia Nervosa) weegt, het levert allemaal gevaar op voor je gezondheid. En ze hebben allemaal een moment waarop het ooit begonnen is. Of er sprake is van onder- of overgewicht kan op twee manieren worden bepaald, door meting van de Body Mass Index (BMI), ook wel bekend als de Queteletindex (QI) of door meting van de middelomtrek. Het meten van de middelomtrek geeft je met name inzicht over de gezondheidsrisico’s van jouw overgewicht of obesitas, omdat hiermee ook wordt gekeken naar vetstapeling in de buikholte. Vetstapeling in de buikholte, rondom de organen, brengt een verhoogd gezondheidsrisico met zich mee. 

Hoe krijg ik weer controle over mijn gewicht?
Omdat alles ooit ergens zijn oorsprong heeft gehad of ergens door getriggerd is, is met hypnotherapie daarom heel goed met gewichtsproblemen te werken. Natuurlijk zal je begrijpen dat dit niet met één sessie op te lossen is. Afhankelijk van de ernst van de situatie en jouw bereidheid in hypnose te gaan zal per cliënt bekeken moeten worden hoeveel sessies er nodig zullen zijn.

Kan ik hulp krijgen bij het aankomen of afvallen?
Maak je keuze in het menu rechtsboven en neem de informatie goed door. Klik op de knop onderaan de betreffende pagina, vul het intakeformulier in en maak zelf een afspraak in mijn online agenda!
Hoef je maar een paar kilogram af te vallen, maak dan gebruik van onze MP3 om af te vallen. Ook hiermee worden heel goede resultaten geboekt. Kijk daarvoor in de webwinkel. 

 

Gratis Ontspanningshypnose

 

 

Click to listen highlighted text!