Welcome to AvL Coaching   Click to listen highlighted text! Welcome to AvL Coaching
Welcome REALNAME

Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.   Click to listen highlighted text! Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.
Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt. 

Is hypnotherapie medisch geaccepteerd?
Ook in de medische wereld is hypnotherapie sterk in opkomst. Mede doordat er de laatste jaren veel meer onderzoek naar is gedaan maar ook omdat met hypnotherapie zulke goede resultaten bereikt worden dat men er niet meer omheen kan. In steeds meer ziekenhuizen worden zelfs al met regelmaat operaties uitgevoerd waarbij de patiënten in hypnose gaan in plaats van dat ze narcose toegediend krijgen.

Waar wordt hypnotherapie voor ingezet?
Helaas blijft Nederland daarmee een beetje achter maar op andere vlakken heeft hypnose zeer zeker al zijn intrede gedaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Prikkelbaar Darm Syndroom waar een heel groot gedeelte van de Nederlandse bevolking in meer of mindere mate mee te maken heeft. Op medisch vlak zijn de mogelijkheden voor wat betreft hypnose nog ongekend. Zelfs op het gebied van neuropathie heb ik zeer goede resultaten geboekt. 

Ook bij slaapproblemen zoals snurken en apneu, verslaving en alles op het gebied van je geestelijke gesteldheid. Denk hierbij aan depressie, blokkades, burnout, stemmingswisselingen, stress, concentratieproblemen, meer zelfvertrouwen, wegnemen zenuwen. 
Hieronder valt natuurlijk ook de traumaverwerking voor bijvoorbeeld PTSS, ernstig ongeval, aanranding en verkrachting.
Op het gebied van seksualiteit kun je geholpen worden voor problemen als vruchtbaarheidsproblemen, impotentie en erectieproblemen.
De onderwerpen op het gebied van geestelijke gesteldheid zijn in de pagina coaching ondergebracht.

 

Gratis Ontspanningshypnose

Click to listen highlighted text!