Welcome to AvL Coaching   Click to listen highlighted text! Welcome to AvL Coaching
Welcome REALNAME

Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.   Click to listen highlighted text! Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.
Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.

Rouwverwerking:

Wanneer kan ik rouwverwerking doen?

Als je het gevoel krijgt dat je met je verhaal niet meer bij je omgeving terecht kunt; trek je daar dan niets van aan. Iedereen heeft zijn eigen unieke rouwproces dat hij/zij in zijn eigen tempo moet doorlopen. Je kunt er zelf natuurlijk wel iets aan doen om je rouwproces zo 'aangenaam' mogelijk te laten verlopen. Maar wanneer je nou het gevoel hebt dat je er zelf niet meer uitkomt, dat je verteert wordt door je verdriet, dan wordt het tijd om rouwverwerking te gaan doen. Maar het kan ook best zijn dat het eigenlijk wel goed gaat, maar dat je elk jaar in de periode rondom het verlies depressief raakt of veel bepaalde dromen/nachtmerries krijgt. Ook in dat geval boeken we met rouwverwerking goede resultaten.

Wie kunnen rouwverwerking krijgen?

Tegenwoordig zoeken steeds meer mensen begeleiding bij rouwverwerking. Of  het nu gaat om het verliezen van iemand die je dierbaar is, je ongeboren of doodgeboren kind, vriend of vriendin, een huisdier, een medeleerling, ja, zelfs door het verliezen van je baan kun je in een rouwproces terecht komen.
Ook bij een scheiding kunnen de partner maar zelfs ook de kinderen in een rouwproces terecht komen. Voor de rouwverwerking werk ik met de methode van Rejoyce Xpress welke ik volledig in de hypnotherapie geïntegreerd heb.

Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur. U wordt stap voor stap door dit proces begeleid zodat u het rouwproces op een goede manier een plekje kunt geven of kunt afsluiten.
Wilt u geholpen worden om uw verdriet een plekje te kunnen geven,
klik dan hier om uzelf aan te melden voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek of klik 
op onderstaande knop voor een een-op-een sessie of hier voor een afspraak via Skype.


Tip:
Ik heb een aantal pagina's voor je verzameld die je kunnen helpen wanneer je een dierbare verliest.

  

Gratis Ontspanningshypnose

Click to listen highlighted text!