Welcome to AvL Coaching   Click to listen highlighted text! Welcome to AvL Coaching
Welcome REALNAME

Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.   Click to listen highlighted text! Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.
Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.

Op deze pagina staan alle referenties die ik van cliënten toegestuurd krijg. Ook jij kunt onderaan de pagina de vragen invullen waarna de referentie aan de pagina toegevoegd zal worden. Ik zou het helemaal geweldig vinden als je met je telefoon een filmpje voor me opneemt waarin je je ervaring deelt op basis van onderstaande vragen! Hoe dan ook, alvast heel erg bedankt.

 
26-03-2017

Waarvoor heb je bij mij een sessie geboekt?:

Voor een virtuele maagband

Hoe heb je de sessie(s) ervaren?:
Heel fijn en ontspannend

Hoe heb je de coach ervaren?:
Heel goed

Wat is er na de sessie(s) nog bij je veranderd?:
Geen hongergevoel meer

Zou je AvL Coaching aanbevelen bij anderen?:
Zeer zeker

Wat was je algehele indruk of wil je me nog iets anders vertellen?:
Goed!

Sinja

 31-03-2016

Mijn man zegt dat ik rustiger ben geworden...net als vandaag heb ik slecht nieuws op slecht nieuws op slecht nieuws gehad op financieel gebied. Heb heel even een uurtje zitten balen uitgehuild bij mijn man en de rest van de dag gewoon me ding gedaan. Niet zoals eerst bij de pakken neer gaan zitten om dan de dag te laten vergallen. Nee heb me happy spot opgezocht 2x en toen ging t beter. Vind t nog steeds helemaal kut als ik tegenslagen heb maatpak t beter op. Hoop op nog meer verbetering i.v.m. het afvallen...


 

31-03-2016

Vandaag weer een hele fijne sessie gehad.
Ik heb weer een gevoel waar ik al heel lang mee worstel mogen plaats laten maken door een heel prettig gevoel.
Toen de sessie begon voelde ik me klein, boos en erg kwetsbaar.
Wilde me ook zo klein mogelijk maken.
Ook stonden mijn individuen ver van mij vandaan en voelden niet als 1 met mezelf.
Het was erg verhelderend dat je zelf je gevoel zo kan beïnvloeden .
Toen ik aan het einde me een heel mooi moment voor moest stellen lukte me dat met gemak en het gevoel dat daarbij kwam werd zo groot dat de tranen me over de wangen rolden zo fijn voelde ik me.
Ook voelden de individuen weer 1 met mij ik voelde me weer sterk.
Na de sessie voelde ik me groots en blij en zei letterlijk, ze kunnen me niets meer maken dit is mijn leven en trek me er niets meer van aan.

 

Zo mooi!
Dank je wel Anja !!

 


 

09-03-2016

De sessie van ruim 1,5 uur op maandag 7 maart j.l. bij Anja was erg heftig, ging diep qua emoties ( huilen) , en de oude pijn van meer dan 50 jaar geleden kwam hevig boven door de woorden van Anja en de hypnose

Haar twee vingers volgen met de ogen ( hoofd moest stil blijven) vond ik moeilijk omdat het zo snel ging.
Ik werd ook ontzettend boos op m'n moeder, omdat zij me aandeed ( vanaf m'n vroegste herinnering tot aan m'n 15e pleegde ze incestueuze en andere vreemde handelingen met mij) Ook met m'n zusje en broertjes.
Voor het eerst in m'n leven ( ik ben bijna 64) durfde ik te vertellen wat ik o.a. heb gezien en meegemaakt.
Na de hypnose was ik rustig en had ik inzichten verworven, waardoor ik die rust kreeg
Bijvoorbeeld: toen ik zwanger was van m'n oudste , belde ik als 2e m'n moeder op dat ze oma zou worden en haar reactie was: " Hè nee, géén oma.......".
Ik was te geschokt om daar ooit op terug te komen, maar begreep het nu in een klap,.....als je geen goede moeder kunt zijn, kun je ook geen  oma zijn!
Ook zie ik nu ook de goede dingen die m'n moeder immers óók had, maar die ik niet kon zien door de wrok. Ik haat haar niet meer , ze is trouwens al 3.5 jaar dood, en kan naar zelfs vergeven. Er zijn een rare dingen gebeurd, wie weet ,was ze zelf slachtoffer , of heeft ze vroeger wat trauma 's op gelopen, ik kan net haar niet meer vragen.

De reden waarom ik naar Anja wilde,was dat ik moeite heb met hechten, relaties aangaan
Ik heb de neiging om op " foute " mannen te vallen, dat vind ik spannend en aantrekkelijk , ik ken dat van vroeger..( bijna) .altijd spanning thuis en maar af moeten wachten of  je die dag wel / niet lief gevonden werd
Ik wil daar van af!!!!
Dankzij Anja's woorden en hypnose hoop ik een grote goeie stap gezet te hebben in 
de richting van een stabiele , liefdevolle relatie (heb 5 weken geleden een man ontmoet)

 


 


01-03-2016

Het gaat goed, ik voel me nog steeds erg krachtig. Voornamelijk mijn vriend merkt het verschil, geen nachtmerrie meer gehad. Uiteindelijk rust ik dus ook veel meer, wat ik super fijn vind!
Hoop dat deze stijgende lijn aan blijft houden.10-02-2016
Vanmorgen een regressie hypnose gehad. Een hele mooie, fijne en ontspannen ervaring. Met het gewenste resultaat. Ik voel me sindsdien open en heb een ontspannen gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar mocht er zich weer iets voor doen. Dank je wel Anja.09-12-2015
Vorige week weer een cliënt van het nagelbijten afgeholpen. Vandaag een bericht gestuurd om te vragen hoe het gaat. Het gaat super was het antwoord, totaal geen behoefte om te bijten. 


 
02-09-2015

Evaluatie cliënt rouw- en verliesbegeleiding.

1. Hoe heb je de sessie (als klant) in het algemeen ervaren?

Prima, in het begin was het mailverkeer wat zakelijk, maar wel helder. Toen we persoonlijk contact kregen liep alles als een trein.

2. Wat heeft de sessie je opgeleverd?

Ik heb echt het gevoel dat ik afscheid heb genomen van mijn Oma en van het vervelende gevoel dat ik had omdat het laatste contact met haar niet prettig was.

3. Hoe vond je de begeleiding van de Instructor?

Heel goed, Anja voelde heel goed aan en hoorde aan mijn stem of ik betrokken was bij het voorlezen aan mijn Oma (de doek). Ik voelde op die momenten zelf ook of het nog een keer moest en dat gaf ze heel fijn aan. Toen ik echt emotioneel was hoorde ze dat direct.

4. Wat was met name goed?

Dat Anja aanvoelde/ hoorde/zag of ik emotioneel betrokken was.

Anja trok ook kaarten die precies pasten bij de momenten van de sessie en ook dat voelde ze haarfijn aan.

5. Wat zijn de verbeterpunten?
Geen, Anja wekt vertrouwen en voelt dingen heel goed aan.

6. Zou je een bekende deze Instructor aanbevelen? Waarom?

Ja met heel mijn hart! Anja is een warm persoon die heel betrokken is bij de reis die ik gemaakt heb.15-05-2015

Reactie cliënt na verschillende sessies rouw- en verliesbegeleiding:
De rouwsessies waren erg indringend, de eerste keer behoorlijk heftig, ik zat te trillen en moest behoorlijk huilen.

Het was raar om mijn ex als " voorwerp " te zien en te doen alsof hij daar echt was, het leek wel of ik nog steeds bang voor hem was daar in Anja's veilige kamertje

Het hielp wel!

Ik voelde me gaandeweg steeds krachtiger en sterker worden.

De 2e sessie was al veel rustiger 

Vrij kort daarna al voelde ik het denken aan hem niet meer als een hol gemis, maar als een "plek in m'n leven "en kon ik zonder haat en wroeging aan hem denken i.p.v. met onvervuld verlangen, niet goed wetend waaróm ik dat nou steeds deed ( al ruim 2,5 jaar lang, terwijl ik zelf ben weggegaan bij hem)


 
17-04-2015

Reactie van mijn eerste cliënt na een sessie hypnotherapie:Mijn ervaring; geweldig dat zoiets bestaat. Geen nagels meer gebeten sinds ik onder hypnose ben geweest. Zelfs mijn eetgewoonte is veranderd, ik ben al drie kilo afgevallen en dat in één week tijd.


Referentieformulier
Wat fijn dat je even de tijd en de moeite neemt om mijn vragen te beantwoorden.

Click to listen highlighted text!